۱۳ خرداد ۱۳۸۷، ۱۶:۰۷

دفاع از حقوق ملت ایران/

رونمایی کتاب " فراتر از پارلمان "در اندونزی / ایران برادر بزرگ اندونزی

رونمایی کتاب " فراتر از پارلمان "در اندونزی / ایران برادر بزرگ اندونزی

جاکارتا - خبرگزاری مهر : کتاب " فراتر از پارلمان " نوشته دکتر یودی کریسناندی نماینده پارلمان اندونزی روز گذشته در حضور صدها تن از شخصیتهای سیاسی،علمی و فرهنگی اندونزی رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، کریسناندی که عضو کمیسیون روابط خارجی، دفاعی و امنیتی پارلمان است در کتاب خود به فعالیتهای پارلمان این کشور در ده سال گذشته در بعد داخلی و خارجی می پردازد .

وی در بخش مواضع خارجی مجلس نمایندگان این کشور در کنار موضوعاتی مانند هژمونی امریکا و روابط اندونزی با همسایگانش و ظهور پدیده تروریسم در منطقه جنوب شرق آسیا و غیره بخشی را نیز با عنوان " برخورد ناعادلانه غرب با ایران"  به برنامه هسته ای صلح آمیز کشورمان و مواضع اندونزی در قبال آن اختصاص داده است .

وی در این کتاب ضمن اعلام حمایت قاطع از برنامه هسته ای صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران و اشاره به مواد 4 و 5 NPT  و با بیان اینکه ایران بعنوان یکی از کشورهای امضاء کننده این معاهده و عضو آژانس بین المللی انرژی اتمی ، حق دستیابی به فن آوری هسته ای صلح آمیز برای تامین انرژی مورد نیاز خود را دارد ، اتهامات کشورهای غربی و امریکا را بر علیه برنامه هسته ای ایران بی اساس و نادرست می خواند.

دکتر کریسناندی که اولین نماینده امضاء کننده درخواست استیضاح رییس جمهور اندونزی در جریان حمایت دولت این کشو از قطعنامه 1747 بود به دلایل خود و همفکرانش در پارلمان برای مخالفت با موضع دولتمردان جاکارتا می پردازد و می گوید این قطعنامه بر اساس اتهامات بی اساس و افراطی غرب بر علیه برنامه هسته ای صلح آمیز ایران و بر خلاف گزارشات IAEA که همگی بر شفاف بودن برنامه هسته ای  ایران و عدم وجود هرگونه دلیل و مدرک بر انحراف آن تاکید می نماید،  تدوین و تصویب شد .

وی همچنین ضمن ناعادلانه خواندن و دوگانه بودن برخورد غرب با ایران به فعالیت های هسته ای نظامی اسرائیل اشاره می کند و عدم توجه کشورهای غربی به آن را شاهدی آشکار بر رفتار دوگانه غرب در قبال ایران عنوان می دارد.

در کتاب فراتر از پارلمان کریسناندی آمده که غرب و امریکا با طرح برنامه هسته ای ایران و صدور قطعنامه تنها بدنبال به انزوا کشاندن ایران و به انحصار درآوردن تکنولوژی هسته ای هستند. ولی از آنجا که 87% مردم اندونزی از جمله اکثریت قاطع نمایندگان مجلس مسلمان بوده و به خاطر وجود رابطه عاطفی و تاریخی با ایران ، این کشور را دوست و حتی برادر بزرگتر خود می دانند از ایران و برنامه هسته ای آن حمایت کرده و دولت را وادار نمودند تا در رای گیری در خصوص قطعنامه 1803  خواست مردم اندونزی را در شوای امنیت منعکس و از جمهوری اسلامی ایران حمایت کند. 

کریسناندی که در کنار ریاست جنبش نمایندگان جوان پارلمان اندونزی به عنوان یکی از اساتید علوم سیاسی موفق دانشگاه اندونزی شناخته می شود در کتاب خود به ضرورت  توسعه روابط اندونزی در تمامی زمینه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و علمی و فناوری مخصوصا در بخش انرژی هسته ای با جمهوری اسلامی ایران اشاره می کند و می گوید ایران و اندونزی می توانند با همکاری یکدیگر و با بهره گیری از ظرفیتهای فراوان خود به عنوان دو کشور تاثیرگذار در صحنه بین الملل برای احقاق عدالت و صلح در دنیا تلاش نمایند.  

به گزارش مهر ، وی در پایان این بخش از کتاب خود به انقلاب اسلامی در ایران به رهبری امام خمینی (ره) اشاره می کند و می گوید این انقلاب تغییرات زیادی را نه تنها در ایران بلکه در سراسر دنیا به همراه داشت و پیام آزادی اندیشه و صلح برای افراد بشریت را نیز به ارمغان آرود. وی می گوید این انقلاب حتی تا زمان حاضر نیز توسط اکثر مردم اندونزی بعنوان لحظه و سرآغاز احیاء اسلام در سراسر دنیا مخصوصا در اندونزی شناخته می شود.

دکتر تر یودی کریسناندی در کتاب خود به موضوعات مهم مورد بحث داخلی و خارجی در پارلمان اندونزی از قبیل روند دموکراسی در کشور، ظهور پدیده تروریسم در منطقه جنوبشرق آسیا و اندونزی،ارتش و مردم،رهبری جامعه اندونزی و سیاستهای داخلی و نقش پارلمان و همچنین مسائل روابط خارجی اندونزی با کشورهای همسایه ،هژمونی آمریکا در جهان و برنامه هسته ای صلح آمیز کشورمان می پردازد.

کد خبر 694152

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha